11.06.2014
In atentia detinatorilor autorizatiilor de punere pe piata
Incepand cu 15.06.2014 va comunicam ca documentatia depusa la Registratura ANMDM poate fi transmisa atat prin procedura obisnuita, la sediul ANMDM, cat si prin portalul Common European Submission Platform, CESP, cu mentiunea ca pentru toate tipurile de procedura (DCP, MRP, MRP- repeat-use, Nationala), autorizare, reinnoire, variatii, se va depune scrisoare de intentie insotita de formularul de plata corespunzator cu 15 zile inainte de depunerea/transmiterea documentatiei. Documentatia va include numarul de inregistrare la ANMDM al scrisorii de intentie si a formularului de plata pe care acestea l-au primit la depunere.
Solicitarile nationale de documente ín original semnate in acord cu documentul NtA specific pentru Romania si publicat pe site-ul CMDh (vezi link …), nu se mai aplica in cazul transmiterii documentatiei prin CESP. ASMF-urile nu vor fi depuse prin CESP.
Programul de depunere al documentatiei se gaseste pe website la rubrica “ CONTACT “.
Completarea formularelor de depunere prin CESP (respectiv mail-ul corespunzator) referitoare la documentatie este responsabilitatea aplicantului.
Recomandam ca aplicantul sa utilizeze o singura modalitate de depunere in cadrul aceleiasi proceduri.