16.01.2017
In atentia companiilor farmaceutice si a persoanelor interesate
ANMDM va informeaza despre organizarea in Romania de catre Drug Information Association (DIA) a urmatoarelor doua cursuri:
– Curs referitor la transmiterea electronica a rapoartelor de reactii adverse: “EudraVigilance – Electronic Reporting of ICSRs in the EEA” organizat de catre Drug Information Association (DIA) in perioada 20-22 Februarie 2017, Bucuresti.
Pentru inscriere si informatii suplimentare, persoanele interesate sunt invitate sa consulte Agenda cursului care contine Formularul de inregistrare (EudraVigilance – Electronic Reporting of ICSRs in the EEA) si sa contacteze organizatorul din Romania.”
– Curs referitor la managementul semnalelor de siguranta in activitatea de farmacovigilenta: “Signal Management in Pharmacovigilance” organizat de catre Drug Information Association (DIA) in perioada 23-24 Februarie 2017, Bucuresti. Instructor este Calin A. Lungu, MD, CEO, Drug Development Consulting Services S.A. (DDCS), Luxembourg.
Pentru inscriere si informatii suplimentare, persoanele interesate sunt invitate sa consulte Agenda cursului care contine Formularul de inregistrare (Signal Management in Pharmacovigilance) si sa contacteze organizatorul din Romania.