16.04.2024
În atenția persoanelor interesate
Informații ușor accesibile și proceduri facilitate pentru depunerea documentelor la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR)
Noua Platforma ANMDMR
Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a lansat la începutul lunii aprilie a.c. o platformă web care facilitează depunerea documentelor online, acesta fiind un prim pas spre digitalizarea totală a activității Agenției. Volumul documentelor în format letric depuse de către solicitanți va fi astfel redus iar interacțiunea cu aceștia, mult ușurată. Platforma centralizează de asemenea toate aplicațiile într-o singură secțiune, ușor accesibilă.
Atât platforma digitală Portal ANMDMR cât și aplicațiile au fost create de către experții Agenției din cadrul Serviciului tehnologia informației și a comunicațiilor au ca scop facilitarea accesului colaboratorilor și părților interesate din domeniul sănătății la informații actualizate despre medicamente și dispozitive medicale.
Printr-o comunicare transparentă, corectă și facilă, ANMDMR își propune să îndeplinească rolul de comunicator cu statut de sursă expertă și de încredere pentru informații exacte și în timp util către toți partenerii săi: profesioniști din domeniul sănătății, pacienți și publicul larg, industrie.
Accesul către această platformă se face vizitând website-ul www.anm.ro, secțiunea Portal ANMDMR.