21.09.2017
In atentia DAPP cu facilitati de productie in Romania
Va informam ca in data de 4 octombrie 2017, ora 9:00, in sala de conferinte a Hotelului International din Bucuresști (Str. Cauzasi nr.27, Sector 3), va avea loc, sub egida Ministerului Sănatatii, o masa rotunda, organizata in vederea informarii detinatorilor romani de APP cu privire la pasii ce trebuie urmati pentru a indeplini cerintele Directivei Europene 2011/62, cunoscuta si sub denumirea de “Directiva Medicamentelor Falsificate”.
La această masa rotunda va fi prezentat stadiul implementarii Directivei 2011/62/UE in Romania, precum si procedura pe care producatorii romani de medicamente vor trebui sa o aplice pentru a putea intra in faza de testare a conectarii cu baza de date europeana. Procedura va fi prezentata de un expert al Organizatiei Europene pentru Verificarea Medicamentelor, care va putea sa raspunda cu acest prilej si la intrebarile participantilor.
Participarea la acest eveniment este gratuita, sub rezerva inregistrarii pana la data de 3 octombrie 2017, la adresa de e-mail: dan.zaharescu@osmr.ro.